Добредојдовте

Дејноста на Акционерското Друштво е изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење на Република Македонија

Огласи во тек: Во делот Тековна понуда се објавени моментално активните огласи

Во делот Новости се објавуваат најновите вести и најави од претпријатието.

Јавни набавки во тек: Во делот Тендери се објавени јавните набавки кои се во тек и се спроведуваат од страна на друштвото

Во делот Дејности можете да го најдете Годишниот извештај за работењето на претпријатието за 2009 година.

 

НОВО!  

 
home
ジミーチュウ 財布 ジミーチュウ 財布
cheap beats by dre zapatillas nike baratas